Få hjälp med företagets live streaming

Det blir allt viktigare att kunna kommunicera med personal, kunder och andra intresserade effektivt. I dessa tider har fler och fler företag fått upp ögonen för digitala möten, evenemang och sammankomster. Det underlättar på flera sätt, bland annat att du når många samtidigt utan att vara fysiskt närvarande, för att på så vis förhindra en eventuell smittspridning.

Ett väldigt smidigt sätt är att använda live streaming som kommunikationsmetod. Det sker genom att du skickar ut en videolänk som man klickar på för att delta. Du kan även streama via diverse olika sociala kanaler samt på din egen hemsida förstås.

Med live stream kan du hålla nere kostnaderna, då det är en billig teknik att kommunicera via kontra fysiska möten. Inga transporter, övernattningar, mat och dryck behöver du lägga in i kostnadskalkylen.

Gör det enkelt

Det kan kännas övermäktigt att hantera både teknik, utrustning och uppkoppling till alla kanaler, men det finns hjälp att få. Klicka här och ta kontakt inför ditt kommande evenemang eller sändning. Med hjälp av en professionell aktör undviker du missöden och kan koncentrera dig din uppgift och vad du vill förmedla. Allt sker i realtid och det ger mindre utrymme för misstag, men en helt annat äkthet och närvaro som alla.