Företaget växer – dags att flytta kontoret

Oavsett om ditt företag drivs i Stockholm, i Malmö eller i en något mindre stad som exempelvis Trollhättan, kommer det med största sannolikhet att komma en dag när kontoret blir för litet. I och med att företaget växer, kommer ni att behöva ett större kontor.

För att hitta passande kontor i Trollhättan kan ni med fördel inleda sökandet online. Ni kan på så sätt få en bra överblick över vilka lokaler som finns lediga. När ni hittar något som passar ert företag storleksmässigt och planeringsmässigt, kan ni boka in er på en visning.

Viktigt att ha i åtanke

Det finns några viktiga faktorer att ha i åtanke när ert företag ska byta lokaler. Ni bör tänka framåt och fundera på hur ni tror att verksamheten ser ut om ett år. Ni behöver fundera på hur många anställda ni tror kommer sitta på kontoret. Det är också viktigt att ni tar ställning till om ni vill ha ett eget kontorsrum för var och en, eller om ni är ute efter ett öppet kontorslandskap. Detta kommer avgöra vilka lokaler som är lämpliga för er. Fundera också över vilken teknisk utrustning ni behöver, och se till att det finns stöd för detta i lokalerna.